Батл стирачок: «Магічний Виграш» проти «Маленької Золотої Рибки», яка миттєва онлайн-лотерея стане переможною

Психологи зазначають, що для того, щоб залишатись у ресурсному стані, мати фізичні і моральні сили, важливо відпочивати та хоча б інколи згадувати про свої довоєнні захоплення або ж намагатися спробувати щось нове.

Для того, щоб трохи відволікти вас, пропонуємо долучитись до дипломатичного та мирного батлу двох крутих скетч-лотерей: «Магічний Виграш» проти «Маленької Золотої Рибки».

Для початку зазначимо, що на сайті УНЛ ви можете знайти багато миттєвих скретч-лотерей. Їх безперечна перевага – це доступність та простота правил гри. До того ж не потрібно чекати розіграшу – результат можна дізнатися по закінченню гри, а приз, як у всіх миттєвих лотереях, відразу зараховується на баланс.

Тепер перейдемо до безпосередніх учасників батлу. Першим на арену запрошуємо онлайн-лотерею «Магічний Виграш».

Ціна лотереї – 10 грн.

Максимальний приз – 200 000 грн.

У цій скретч-лотереї треба розпізнати магію чорного кота.

Для цього необхідно розпочати гру, нависнувши на кнопку «Грати», а далі пальцем на смартфоні або мишкою на комп’ютері стерти захисні магічні символи.

При натисканні «ГРАТИ» відбувається придбання електронної скретч-карти і з вашого балансу на сайті УНЛ списується вартість лотерейного білета.

Якщо на ігровому полі якесь з Ваших чисел збігається з будь-яким з Виграшних чисел, то ви отримаєте приз, вказаний під відповідним Вашим числом.

Круто, що у грі є бонусне поле – «ГРА 2» у правому верхньому кутку. Якщо там з’явиться «Око», ви виграєте 50 грн.

Щоб зіграти в безкоштовну демоверсію «Магічний Виграш», натисніть тут.

Другий учасник батлу – «Маленька Золота Рибка».

Ціна лотереї – 10 грн.

Максимальний приз – 200 000 грн.

Скретч-лотерея «Маленька золота рибка» –  це лотерея, в якій гравці перетворюються на рибалок і мають упіймати золоту рибку для того, щоб вона виконала одне завдання – віддала гроші, вказані під нею.

Отже, щоб зловити рибку гравець має натиснути на кнопку «Гра», стерти захисне поле вручну (пальцем або мишкою) або ж автоматично, натиснувши «СТЕРТИ».

Якщо якесь з Ваших чисел збігається з будь-яким з Виграшних чисел, то ви отримаєте приз, вказаний під відповідним Вашим числом.

До того ж у цій грі серед Ваших чисел може з’явитися «Рибка», це означатиме, що ви отримаєте бонусний приз, вказаний під нею.

А якщо серед Ваших чисел будуть три однакових символи «Автомобіля», «Пальм» або «Смартфона», то ви отримаєте приз – 20 000 грн, 100 000 грн, 200 000 грн відповідно.

Щоб зіграти в безкоштовну демоверсію «Маленька Золота Рибка», натисніть тут.

Переможця батлу пропонуємо вибрати вам! Спробуйте зіграти в обидві скретч-лотереї та визначити свого фаворита!

Бажаєте дізнатися про інші хітові скретч-лотереї, спробуйте придбати білет онлайн лото «Маленька Чарівна Перлина».

Також не втомлюємося нагадувати, що, граючи у всі лотереї УНЛ, ви допомагаєте ЗСУ, адже весь прибуток компанія перераховує на потреби армії.

Важливо: кожен гравець може використати свій повний виграш на власний розсуд.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *