5 дивовижних фактів з лотереями у 2021 році

З початку року минуло лише п’ять місяців, а в світі лотерей вже сталося багато цікавих історій. Ми вибрали найбільш примітні з них

Джекпот в лотереї для вакцинованих від Covid-19

Пандемія внесла свої корективи і в лотерейний ринок. В деяких штатах США почали розігрувати лотерею Vax-a-Million серед людей, які пройшли вакцинацію від Covid-19. В Огайо встановили джекпот в розмірі $1 млн, який в кінці травня зірвала Еббігейл Бугенске з Цинциннаті. Переможниця вакцинувалася Moderna ще до оголошення лотереї. Частину виграшу вона планує витратити на благодійність, іншу частину інвестувати.

Слід додати, що в лотерею Vax-a-Million також можуть брати участь неповнолітні. Їх виграшом буде стипендія на навчання в коледжі.

Подарунок від брата, на якому той хотів заощадити

Цієї весни в США трапилась ще одна цікава історія з лотереями. Мешканка штату Меріленд Елізабер Кокер-Ннам отримала від брата на день народження в подарунок лотерейну скретч-карту. Цей подарунок був спонтанним, купленим поспіхом. Згадала вона про подарений білет випадково за кілька тижнів і вирішила його перевірити. Монеткою стерла захисне покриття і побачила суму в $500 тис.

Пізніше брат Елізабер зізнався, що якби тільки знав, що білет виграшний, то залишив би його собі. Натомість сестра пообіцяла зробити йому подарунок на його день народження.

«Метод Рейчел», або як НЕ-виграти, вгадавши щасливу комбінацією

Молода британка Рейчел Кеннеді в лютому майже виграла 182 млн фунтів стерлінгів в лотерею Euromillions. Вона зі своїм хлопцем постійно закреслювала одні й ті ж самі цифри – 6, 12, 22, 29, 33, та 6 і 11. Рейчел встановила автоматичне заповнення білету Euromillions вибраними цифрами. Так тривало 5 тижнів поспіль, аж рапотом її комбінація цифр з’явилась в п’ятничному розіграші. Рейчел з радісною звісткою задзвонила своїй матері та хлопцю. Коли ж вона звернулась до оператора лотереї, то з’ясувалось, що на рахунку Рейчел не було грошей, тому викуп білету не відбувся. Відповідно вона нічого не виграла.

Найбільше після цього розчарувався хлопець Рейчел, який вже почав планувати, як витрачатиме багатомільйонний виграш.

Британка вирішила не опускати руки і продовжила грати в лотерею, тільки  вже з іншою комбінацією.

Швейцарець зірвав рекордний джекпот

Натомість в лотерею Euromillions пощастило іншому гравцеві. В той самий період мешканець Швейцарії зробив ставку на ту ж саму комбінацію – 6, 12, 22, 29, 33 та 6 і 11. 26 лютого випала саме цей набір цифр і швейцарець зірвав джекпот, який в євро складав 210 млн. Така сума виявилась рекордною для цієї лотереї, яку розігрують в дев’яти європейських країнах.

Рекорд в Україні

Цього року 6 березня в Україні був виграний рекордний джекпот, який склав 33 млн грн. Мешканець Донецької області, перебуваючи в Одесі, заповнив онлайн білет Супер Лото. Одна з шести комбінацій – 5, 19, 24, 34, 38, 46 – виявилась переможною. Після отримання грошей переможець планував відпочити в Домінікані, купити авто, а вже потім реалізувати свою мрію – відкрити магазин в Америці.

До цього таку суму в лотерею ще ніхто в Україні не вигравав! Щоб взяти участь у розіграші, купуйте білети Супер Лото в способи, які вказані на сайті.

Коментар

  1. Що тут можна сказати… Удача любить смилих та наполегливіх. Бажаю удачи тим, хто не відступає від свого бажання віграти велику кількість грошей. Починаючи з маленьких віграшив ви обов’язково віграєте велику кількість грошей. Головне – вірити в це!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *