4 кроки для привернення удачі.

Переможці лотерей кажуть: удачу можна привернути на свою сторону. Психологія позитивного мислення повністю з ними погоджується.

Щоб насолоджуватися удачею, необхідно підготувати хорошу основу, в якій всі вашій можливості будуть кріпнути та розвиватися.

1. Визначте напрям.

Недарма існує багато методів планування. Досягнення будь-якої мети починається з її усвідомлення та правильної постановки.

З точки зору позитивної психології мова йде не про конкретні осяжні характеристики, а загальне налаштування. Можна уявити, що ви накручуєте на радіо улюблену хвилю. Ви знаєте, що тут приємні ведучі та улюблені пісні, а ще, як бонус, мало реклами.

Так і в житті. Налаштуйтесь на хвилю удачі та готуйтесь до приємних подій.

2. Відкрийтеся світу.

Будьте внутрішньо готовими до позитивних змін. Зустрічайте нові події з радістю, а навколишній світ із вдячним сприйняттям.

Важливо пильно стежити за подіями, бути активними та постійно зацікавленими. Так ви зможете опинитися у гущавині подій і відразу скористаєтесь слушною нагодою.

Якщо з першим пунктом просто, то як другий застосувати до лотереї?

Наприклад, підписатися на сторінку УНЛ у Facebook. Так ви не проґавите жодного розіграшу. Окрім класичних грошових призів УНЛ, саме у соцмережах дарують промокоди на гру за коментарі. А кожен промокод – це додаткова можливість виграти джекпот.

3. Використовуйте невдачі.

Ніхто не захищений від випадкових неприємностей та ударів долі. Але одні люди ще довго копирсаються у відгомонах невдачі, виправдовують свої дії невезінням, тоді як інші обертають на користь навіть найнесподіваніші казуси. Вони вірно оцінюють події, шукають причини, щоб їх подолати та змінити, завжди дають собі другий шанс.

Така стратегія приносить позитивний результат не тільки у лотереї. Цей пункт допомагає адаптуватися у різних обставин, вільніше і швидше будувати кар’єру та довгострокові відносини. Важливо не замикатися на невдачах, а перемелювати їх на цеглинки нових досягнень.

Для прикладу нагадаємо одну з порад гравців: якщо у вас довго не виходить виграти, змініть щось. Як з цим розібратися, писали нещодавно тут.

4. Станьте талісманом для інших.

Деякі вважають, що їх удача цілком залежить від інших людей. Це, дійсно, частково правда. Чим більша мережа наших контактів, з якими підтримуємо зв’язок, тим вища ймовірність щасливого випадку.

Але для цього потрібна одна значна умова – щирість, уважність та можливість бути корисним самому. Якщо ви похмура, замкнена людина, яка нічого доброго не чекає від життя та інших, навряд чи на вас сипатимуться вигідні пропозиції.

Це працює у багатьох сферах життя. У навчанні, роботі, партнерських стосунках. Навіть у лотереї. Класичний приклад – синдикат. Гравці об’єднують знання, гроші та свою удачу для більших виграшів.

А ви вважаєте себе удачливою людиною?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *