Як пришвидшити виграш: 10 «НІ» в лотереї.

Щоб виграти в лотерею, треба знати не тільки, ЩО потрібно робити, а й речі, яких краще уникати. Поспілкувавшись з переможцями та спеціалістами, зібрали для вас 10 порад.

1. Не грайте в лотерею, якщо у вас немає роботи.

Це розвага, а не спосіб заробити. Багато наших переможців неодноразово наголошували, що витрачають лише ту суму, яку не шкода втратити. З цим повністю згодні і фахівці. 

Сюди ж можна віднести відому пораду «не грати на останні гроші». Ми всі чули історії, що хтось купив на останні 10 гривень білет і виграв декілька тисяч. Таке справді буває, але ці ж 10 гривень ви можете просто програти і не повернути.

2. Не грайте в лотерею, якщо не вмієте заощаджувати.

Ця розвага потребує грошей. Краще на початку місяці (або одразу після отримання зарплати) виділити певну суму на азарт. Розрахуйте її, взявши до уваги декілька факторів: як часто граєте і скільки можете витратити. 

Якщо купуєте білети онлайн – можна одразу поповнити особистий кабінет. До цих грошей згодом можуть додатися виграші.

3. Не розраховуйте лише на лотерею, щоб підвищити якість свого життя.

Великий виграш здійснить одразу багато  мрій. Але, повернімося до першого пункту: лотерея не може замінити роботу та бути постійним джерелом доходу.

4. Не беріть участь у лотереї, використовуючи лише одну комбінацію.

Одна комбінація завжди краще, ніж її відсутність, але кожна наступна суттєво збільшує шанси. У розділі «лайфхаки для виграшу» зібрали багато порад для підбору чисел, які можна використовувати для пошуку щасливих номерів.

5. Не грайте в лотерею без стратегії.

Як знайти і зрозуміти свою стратегію писали в одній з попередніх статей. Пройдіть шлях спроб і помилок, щоб визначити ту, що приносить найбільше грошей.

6. Не грайте з поганою стратегією. Навчіться вчасно їх змінювати.

Побачивши, що стратегія не працює, змінюйте її. Трапляється, що винайдений вами алгоритм спочатку показує добрі результати, а потім – дає збій. Можна зробити перерву на декілька тиражів, а можна – одразу спробувати інакший підхід. 

7. Не шкодуйте за грошима.

Витрати на лотерею – не інвестиція. За щасливого випадку скромні 10 або 15 гривень можуть перетворитися на декілька мільйонів. Але цього може не статися. Відпускайте ці гроші легко й без суму.

8. Не грайте в лотерею, якщо вважаєте, що програєте.

На це наголошують багато переможців. Гарний настрій та віра у перемогу – крок до успіху у будь-якій справі. Одним ще потрібен віщий сон, спеціальний знак чи певний день тижня, а другі просто йдуть і купують білети з надією на джекпот.

9. Не змінюйте числа кожного разу.

У цього пункту є декілька варіантів трактування. Найвідоміший – постійна комбінація. Історія знає чимало випадків, коли така стратегія спрацьовувала, хоча й не одразу. Радимо додавати до постійного набору чисел ще декілька з автоматичним чи власним вибором.

Багато гравців мають декілька ігрових карток з наперед заповненими числами. Для тиражу вони купують всі одразу або вибирають деякі з них. Все залежить від фантазії та фінансових можливостей.

10. Не відмовляйтеся від гри у разі поразки.

Перемога у лотереї – випадковість. Часто за чередою невдач слідує великий виграш. Кожен білет – може стати кроком до вашої мрії, не залежно притримуєтесь ви чиїхось правил або граєте лише за своїми.

Коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *