На сайті УНЛ доступна нова платіжна система iPay.ua. Як вона працює та чому її додали?

Для Української національної лотереї надійність та безпека – найважливіші пріоритети.

Для того, щоб максимально просто, а головне, безпечно здійснювати платежі та поповнення особистого балансу, гравці УНЛ можуть скористатися будь-якими способами платіжних операцій, включаючи:

  • банківські карткиу VISA або MasterCard
  • GooglePay (GPay)
  • ApplePay

З метою розширення способів платежів та підвищення надійності платежів УНЛ співпрацює виключно із перевіреними та надійними фінансовими компаніями України, зокрема:

  • Tranzzo
  • Concord Pay
  • Global Money
  • Та нова платіжна система – iPay.ua

iPay.ua – один із останніх фінансових партнерів УНЛ, який покликаний значно покращити введення та виведення коштів із балансів гравців. Ця фінансова платформа є однією із найдосвідченіших платіжних систем, співпрацює з найбільшими банками України та понад 500 українськими компаніями.

УНЛ постійно працює над розширенням платіжних партнерів та збільшенням способів оплати на сайті, щоб зробити платежі безпечними. На самому сайті УНЛ не зберігаються Ваші персональні дані, адже проведення платежів здійснюється тільки партнерами, які отримали найвищу оцінку якості та мають міжнародний сертифікат безпеки від Visa та MasterCard (PCI DSS).

Важливо! Яку б платіжну систему для оплати карткою ви не обрали – комісія буде завжди відсутня.

Навіщо ж ми додали ще один канал поповнення балансу (а згодом оплати білетів на сайті), нову платіжну систему iPay.ua? Невже недостатньо тих, що вже доступні?

У кожної платіжної системи є банк, який її обслуговує, свої технічні нюанси або планові роботи системи, свої методи здійснення платежів. Розуміючи такі нюанси, ми розширюємо канали здійснення платежів та поповнення балансу.

З урахуванням широкого вибору платіжних систем гравці УНЛ можуть:

  • вільно обирати саме ту платіжну систему до якої звикли, або користувалися нею раніше, тобто можуть спиратися на власні уподобання;
  • у випадку, якщо гравець не зможе скористатись однією з платіжних  систем через якийсь певний нюанс (наприклад, мінімальна сума платежу у деяких платіжних систем не менше 25 грн, а необхідно здійснити платіж на суму менше 25 грн, або ж картку гравця не приймає обрана платіжна система), він вільно може обрати будь-який інший варіант, для того щоб платіж був успішним.

 Тобто, ми додаємо нові платіжні системи не для того, щоб зробити додаткові складнощі вибору, а лише задля додаткової зручності та безпеки наших гравців.

 Під час використання системи iPay.ua для оплати доступно введення номера картки (оплата карткою), а також є можливість скористатися GooglePay (GPay).

Під час оплати в браузері Safari з телефона або ноутбука Apple доступний спосіб оплати ApplePay.

Усі методи оплати додатково перевірені – працюють безпечно та успішно.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *